Voor de enthousiaste orgelkids

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over orgellessen? Of wil je eerst beter uitzoeken of orgelles iets voor jou is? Dan is er maar één goed advies: zoek eens contact met een organist bij jou in de buurt. Je vindt ze via de kerk of via de muziekschool. En via Orgelkids!
Hier verzamelen we de namen van organisten bij jou in de regio of provincie. Zij geven ook orgelles aan kinderen. Neem maar eens contact met ze op. Vaak kun je eerst eens een proefles volgen.

IMG_1613

Let op: deze verzameling is zeker nog niet compleet. Hieronder zie je welke docenten zich al hebben gemeld bij Orgelkids. Zij presenteren zich elk in een eigen artikeltje (klik op de naam).

Groningen:
Friesland: Carl Visser, Grou
Drenthe: Wietse Meinardi, Assen
Overijssel: Dick Sanderman, Rijssen
Flevoland:
Gelderland: Hugo Bakker, Zaltbommel
Utrecht: Bas Koster, Oudewater
Noord-Brabant:
Limburg:
Noord-Holland:
Zuid-Holland: Bas Koster, Gouda
Paul Kieviet, Middelharnis
Zeeland:
Vlaanderen (B): Bart Wuilmus, Herentals en Ninove

 

Voor docenten

Ben jij een enthousiaste docent die het leuk vindt om kinderen kennis te laten maken met het orgel en orgellessen te geven? Dan hoor je thuis op deze pagina. Stuur je gegevens (lesplaats(en), bereikbaarheid) met een leuk introductieverhaaltje en een foto naar Orgelkids. En dan vinden we een jeugdfoto van jou achter het orgel natuurlijk het leukste!